Vastgoed te koop in Genk

Wie in het gemoedelijke Genk woont is omringd door groen. De prachtige natuur is heerlijk om in te verdwalen. Maar de stad heeft met haar bloeiende centrum en interessante mijnverleden nog veel meer te bieden.

Genk: één voet in de stad, één voet in het groen

Genk is een wereldstad op mensenmaat. De groene stadsrand van Genk is rustig gelegen en een paradijs voor fietsers en wandelaars - ideaal om helemaal tot rust te komen. De binnenstad is dan weer bruisend en modern, met een boeiend historisch verleden.

Genk 2

Waarom ook jij op een toplocatie in Genk wil wonen

In de groene woonstad Genk geniet je dagelijks van ruimte en rust. Je hebt er Bokrijk om je hoek: een zeer mooi openluchtmuseum, zalige bossen op slechts enkele minuten, en het welbekende ‘Fietsen door het Water’, waarbij je meer dan 200 meter dwars door een vijver fietst. Daarnaast heeft Genk een levendige kern met een groot centraal gelegen plein vol zonnige terrasjes. Je kunt je er laten verrassen door de diversiteit aan smaken in de vele specialiteitenwinkels en eethuizen.

Wat de stad extra interessant maakt? Het mijnverleden. De tuinwijken, terrils, schachten en mijngebouwen vlakbij het centrum van Genk vertellen hun uniek verhaal en dragen een stuk Genkse geschiedenis met zich mee. In C-mine, Thor Park en Labiomista krijg je er een flinke portie kunst, cultuur en technologie bovenop.

Gezellig, gastvrij en groen wonen

Te koop in Vastgoed te koop in Genk