Vastgoed te koop in Sint-Truiden

Een stad op mensenmaat, waar alles en iedereen dichtbij is: zo gezellig en boeiend is Sint-Truiden. In welke wijk je ook je woning koopt, je komt altijd met plezier thuis. Want deze stad nestelt zich in een-twee-drie in je hart.

Zo heerlijk is het te wonen in Sint-Truiden

Zeker in de lente doet Sint-Truiden je hart sneller slaan. Met haar romantische bloesemroutes, kastelen en kapelletjes is het hier dan ook fijn wandelen en fietsen. Maar hier wonen is nog beter: dus check zeker de knappe appartementen en huizen die hier te koop staan.

Sint Truiden 2

Waarom ook jij in Sint-Truiden wil wonen

Waarom je een huis of appartement zou kopen in Sint-Truiden? Omdat je van die Haspengouwse gezelligheid houdt én van het goede leven wil genieten: op de terrasjes, in de café's en restaurants rond de grote markt. Omdat je dolgraag shopt in de charmante straatjes van het historische en bruisende stadscentrum. Of omdat je een romantische ziel bent op zoek naar de hoofse liefde uit de Frankische tijden van weleer.

Mondt je romance in een gezinnetje uit? Je kroost is meer dan welkom in Sint-Truiden. Met 52 opvangplaatsen per 100 kinderen zit de stad ver boven het Vlaamse gemiddelde. En ook met haar scholen moet ze niet voor een grootstad onderdoen. Spelen in het groen? In rustig gelegen Sint-Truiden vind je altijd een groene (wijk)oase of park op minder dan 800 meter van je woonplaats.

Sint-Truiden is een grootse stad met een rijke geschiedenis. En toch woon je hier niet in een museum: de winkels, de lichtroute, de kunst in het straatbeeld en de vele evenementen … deze stad lééft. Geen wonder dat Truienaars iedereen vertellen hoe tevreden ze over hun stad zijn.

Sint-Truiden: eten en drinken voor je ziel

Te koop in Vastgoed te koop in Sint-Truiden